2010. augusztus 8., vasárnap

Kronológia 19.

- vacsora a holtpolgárral, aki profi módon úgy tesz, mintha enne, holott nem. találkozás az emberrel, aki ott sem volt. félénk információszerzés a helyi viszonyokról: a hűbérúr mindenre maximálisan gondot visel, cserébe az elégedettség jele a vélhetőleg önkéntes véradás. vacsora után szakrális koncert meghallgatása egy barlangban.
- zaklatásmentes éjszaka ágyban, párnák és szeretteink karjai közt. Kathleen nehezen de megoldja khm személyes védelmünket. Dante beszélget egy kastélybeli álmélkodó kisfiúval.
- Lora és Mona a Főnixnél maradnak, míg a többiek pompás szőrméket szereznek be, h ne fagyjunk össze Havasvárak területén.
- zombitámadás a vár ellen, melyet valamelyik szomszéd intézett, majd vámpírok is érkeznek a hajónk mellé. Kathleen kivéreztet kettőt, Lora villámokkal megsemmisít kettőt, a többi távozik. megérkezik a vár ura.
- a holtpolgár felajánlja, h segíti utunkat üzemanyaggal is, mivel egyrészt szégyen rá nézve h megtámadták a vendégeit, másrészt mert érdekli a küldetésünk. van olyan ötlet, h a hajónk kellett volna nekik, így nem tervezünk megszállni a következő várakban, de az üzemanyagot elfogadjuk. (naná.) átadjuk a köszönőajándékot, és kapunk egy különös szobrot, amibe suttogni kell, akkor vendéglátónk hallja, amit mondunk, illetve ha beledugjuk a nyelvünket (?!) extrém helyváltoztatásra leszünk képesek (??).
- másnap reggel indulás, a várúr bőkezű ajándékával, 25 vércseppbe zárt kvintesszenciával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése