2010. április 24., szombat

Jake fon Slatt

Könnyed léptekkel ment a fiakkerig, ruganyosan fellendült rá és kényelmesen elhelyezkedett.
-Mehetünk! - szólt oda a kocsisnak, és elégedetten vette tudomásul, hogy Morren az, kedvenc testőre. - Ha már így alakult, menjünk Madam Pino élmányházába. - irányította a kocsist és hátradőlt a puha ülésben. Mindkét karját a háttámlára tette, uralta a teret és az utcát is.
Madame Pino háza a nyugati sugárúton állt, gazdag üzletházak, előkelő kiállítóterek és éttermek között. A Moom szinház és a Farigatti modellház között. Jake fon Slatt lelépett a fiakkerről és a szimpadias beengedőembenek biccentve belépett ahatalmas bizarr épületbe. A recepciós megemelte a kalapját és hajbókolva jött elé.
-Körbe megyek, Dreu... legyen szíves.
-Engedje meg, nagyságos uram, hogy kísérőt ajáljak.
-Hogyhogy?
- Házunk legújabb szolgáltatása, hogy kísérővel szemlélőként is bejárható a ház.
-Oh. És kit ajánl?
-Miss Lottet vagy Mr. Herklét.
-Ha Miss Lottet kéri, akkor gondolom a teljes szolgálatra jogosult a vendég.
-Természetesen, uram.
-Nagyszerű. gyedül megyek.
-Igenis uram. A Madamot értesíthetem róla, hogy megtisztelt minket személyes jelenlétével?
-Boldoggá tenne, ha végezné a dolgát, és nem zavarná meg a Madamot ilyen apróságokkal.
A recepciós meghajolt és intett az ajtónállónak, hogy engedje be fon Slattot. Miután az eltűnt az ajtónyílásban a recepciós megrogyott kicsit.
-Ki ez a fickó?- intett a fejével az ajtó felé az őr?
-Ő építette ezt a helyet, a nagyfőnök, a tulajdonos.
-Ő is találta ki?
-Az első modellt igen. Ha érted a szót, a játékelv az övé.
-A játékelv. Jah. - Az őr harákolt majd köpött, végül visszaállt a bársonyfüggönnyel takart ajtó elé.

Jake fon Slatt az öltözőhelységben megszabadult elegáns ruháitól és felvette az odakészített fekete nadrágot és ujjatlan felsőt. A ruhadarabok elnyűttek voltak, de tiszták. Jake elégedetten dudorászott. Pontosan tudta mire számítson. Bekötözte a kezét egy hosszú fáslival, és bekötözte a lábát is, melőtt az odakészített bakancsba dugta volna. amikor elkészült meghúzott egy kart a továbbvivő ajtó előtt, és várt.
A következő meszeltfalu apró szobában egy lecsavarozott asztal volt, rajta egy kés, egy adag érzéstelenítőkapszula, és egy kötés. Elégedetten vizsgálta meg őket, majd mindet gondosan elrakta a nadrágja rekeszeibe. A következő ajtón mindhárom izzó világított. Ő a vörös kart húzta meg, mire a másik két izzó kialudt. Az ajtó feltárult, és kezdetét vette a játék.
Jake fon Slatt gazdagságának alapják a játékai adták. Építettek gyerekjátékokat is, de a termékeik javát felnőtt játékszerek adták ki. Végül, mikor elég gazdag volt ahhoz, hogy komoly összegeket fordítson kisérletezésre, feltalálta az élményházat.
Ez valójában egy emeletas labirintus volt, aszinteken különböző kihívásokkal. Volt ahol titkosajtókat, rekeszeket és csapdákat kellett felkutatni. Volt ahol rejtett szobákban vadállatokkal vagy újraformáltakkal kellett megvívni, és volt egy terület ahol kéjelők várták a játékost, hogy az előremegadott indítatás szerinti szexuális szolgáltatást nyújtsák neki.
Jake fon Slatt látta a hatalmas pénz lehetőségét a találmányban, így beadta a szerencsejáték lobbihoz a kérelmét. Négy éve fogadták el és hiteleítették mint szerencsejáték formát.
Játszani csak gazdagok tudtak, mivel a ezen esetekben egy-két rabszolgát futattak a labirintusban, hogy hasonló rabszolgákkal, újraformáltakkal vagy egymással harcoljanak. Ilyen esetekben a labirintus magas falán kifeszített acélhálón sétálva beszélgethettek vagy drukkolhattak a gazdáik.
Jake ha nagyon jó kedve volt szexuális szolgáltatást vett ignybe. Ma azonban úgy feldühödött Twillart felbukkanásán és a szemtelen ismeretlen hölgyön, hogy ölni támadt kedve. 4 újraforáltat állított be az igénylőtárcsán mikor meghúzta a kart.
Ahogy elindult, kezeit lazán tartva, mindenre készen, a fentebbi szintről egy női kéjsikoly törte át a vastag falakat.
-Előbb a vér, aztán az ondó, leánykák. Nyugodtan dolgozzatok, ti is sorra kerültök ma. - vigyorgott a félhomályba, ahogy lassan oldalazott a labirintusban védtelen áldozata felé.

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Sosem hittem volna...annyira másnak tűnt ez a pasas, olyan joviálisnak, olyan ártalmatlannak...(persze, csibész volt a zsetonokkal, de az olyan ártalmatlan húzás volt...) Megáll az ész.

    VálaszTörlés
  3. amikor említette a kaszinóban, h játékok meg szórakoztatóipar (nos, nem ezzel a szóval, de valami hasonlót mondott), beugrott egy bordély képe. shame on me, csak egy vagy több sima bordélyocskára gondoltam.
    persze, mert az én lelkem habos kakaó, a mesélőé meg nem. :)

    ez az újraformált dolog nagyon undorítóan hangzik. velejéig romlottnak tűnik ez a világ, így ebből a szemszögből. gyanítom Isten megint fogja a fejét...

    VálaszTörlés
  4. Nekem gzanús volt a fickó, van egz adag psyichopata a mosolyában. Isten a fejét fogja, aztán eszébe jutnak a szolgái... ahogy ez lenni szokott :)

    VálaszTörlés