2010. szeptember 8., szerda

naplók - Kabbon Mortel

Még egyszer. Azt mondtam még egyszer bemegyek, hogy vége legyen ennek. Jana vagy a Csillag vagy a Folyamatos Kilégzés ahogy mifelénk hívták persze folyton beleköp a levesünkbe. Ki mer ellenszegülni egy eonnak, egy ősnek, egy világalkotó istennek? Na ki? Hát mi. Jah. Hogy lenne már vége! Tegnap a Baist átharapott egy fiatal tarvizi torkot. Köpött egy isteneset majd visszaszegecselte az alélt nőre a fejét. Ril persze kileste, és így én is. Olyan kedvem lenne megmutatni az egykori büszke viharhajó kapitánynak miféle ocsmány féreg lett belőle. Jah, tartás még van benne. Pofája nincs hazaszólni, hogy srácok, kurvára elbasztam a feladatot ám. Jah.
Nekem legalább nincs kinek számot adni, csak majd odaát annak aki ott megkérdi. csak ez a nő.... bah! Mit nő! Ez a lény ne tolta volna ide a csinos kis dekoltázsát újfent. nem tudom mi faszé' fárasztja magát ezekkel a csinibini testekkel, hisz volt módunk megcsodálni őt az ő valódi formájában.
Jut eszembe, ma ez a Lora nevü előd is villantott egy formát amitől majd' elsült a kardtok az oldalamon. Na az a bige is kiesett a megdugandó forró punci listámról. Mint valami irdatlan léghajó-medúza vonszolta magát a szeretők hajója fölé, hogy ott végre eleressze a zsákmányát. Simona kisasszony persze nem engedte hogy lelőjem. Hallotta mikor a Baist azt mondta Uthernak, hogy ez valami eon szintén. Faszom már a sok női testben rohangáló eonba.
A Tükör-tengerig megfektetek annyit, amennyit csak bírok, aztán jöhetnek a kietlen évek a pokolban vagy a világseb gennyedző mélyén. Leszarom. Végigcsinálom most már akármi is legyen a vége.

5 megjegyzés:

  1. Umm, csakugyan nagy franc ő. :) Tetszik, hogy nem szereti a társait igazán, simán szar alaknak tartja az Armadát összetartó értelmi szerzőt, "lebigézi" a csinos testbe bújt angyalt, valamint engem is kishíján lelőtt. "Valamit cipel" :D
    Ha a Főnök lehajolna hozzá: kicsi porszem, mondd, mit legyen hogy végre észheztérj és tisztességesen meg felelősen viselkedj, ha már ennyi élet van rád bízva és ekkora mágikus hatalmat adtam neked? Akkor gonosz kismalacként vakkantana valami hosszú alvilági tartózkodást érő felségsértést.
    Igen, azért az apokalipszis árnyékában az övé a talán leggyakoribb reakció. :D

    VálaszTörlés
  2. :) Remekül szórakoztam :) Mélyen őszinte. "Faszom már a sok női testben rohangáló eonba." Az én fejemben ilyen egy igazi kalandor. Egy igazi Indy Jones. Szemébe húzza a kalapját, köp egy isteneset, felhajtja az utolsó adag italt, aztán lábát megvetve szembenéz azzal, akármi is tart felé. Lehet, hogy nem beszél szépen. De talpon lesz az utolsó pillanatig. Úgyhogy lehet, még a Főnök is odabiccent neki a végén.

    VálaszTörlés
  3. :D Jogos, tényleg a sors eszközei végülis általában a keményfejű taplók, nem az érzékeny kétszer(többször)meggondolók.

    VálaszTörlés
  4. milyen sokrétű ez fazon. élőben tulajdonképpen kifogástalanul higgadt és udvarias. egyszer nem szólt be hasonlókat Kathleenek, vagy ilyesmi, a feleségeivel meg ahogy elnézem, elég nagylelkű. és ha azt nézzük h hányszor volt a Világsebben, és milyen céllal, akkor tök érthető h odáig megpróbálja kihozni a lehetőségeket a helyzetből.
    de azért... ejnye Mortel úr, mocskos-száj betegségre egy kis tükörtengeri öblítést javasol Prof. Dr. Jana.... ;)

    VálaszTörlés
  5. Az, hogy a Baist a megkóstolt nő fejét "visszaszegecselte", meg hogy nem igazán ízlett neki, az azt jelenti, hogy az újraformáltak nem finomak?:)

    VálaszTörlés