2010. szeptember 7., kedd

Kronológia 26.

- élettörténeteink kölcsönös elmesélése után a Baist kinyilvánítja hűségét Fennisnek és Kathleen jó diplomataként keretet ad a beszédeknek
- Kabbon Mortel elmondja, h két napon belül elérjük a Tükörtengert, ám addig új-courbonzoni hadihajók, a Holtláp holtpolgár seregei bansheekkel és leechekkel illetve a Gengris fogja utunkat állni. egy emberként örülünk. közben próbáljuk kitalálni, h mit lehetne a Világsebbel kezdeni. Mona megosztja az atya emlékeit Velencéről illetve a realmekről, Lora elmeséli elméletünket a Világseb keletkezéséről.
- találkozás Raullal, akire mindenféle fémbeültetései miatt több mint nehézkes varázsolni. mi azért megpróbáljuk, minek következtében Jared elkerül valahová, Mona pedig Raul testébe. Lora megkísérli felvenni telefonon a kapcsolatot a mérnökkel, ám ez nem jön össze, a két telefon bánja.
- Lora és a Baist megkeresi és felgyújtja a holtpolgár hadihajókat - mit is mondhatnánk erről bővebben? önmagáért beszél :)
- kiderül h valaki Fennisből Armadán tartózkodik, méghozzá a Szeretők közelében. Uther Doul a keresésére indul, a csapat a megroskadt Dante és a fáradt Baist kivételével vele tart. Kathleen rátalál a fennisi valaki által ártalmatlanná tett őrségre, Kabbon elsimítja a helyzetet. a Szeretők kincstárának megtekintése (valójában inkább előlük vannak elzárva a holmik), csupa mágikus cucc, köztük számos olyan szobor, amilyet a holtpolgártól kaptunk.
- Lora megtalálja a Szeretők lakosztályában Uthert, aki épp a Szeretőket tessékeli ki az otthonukból, a frissen érkezett és korábban Danténak beharangozott Jana számára kiürítvén azt (Uther és Jana közt beosztott-főnök viszony). Lora felismeri Janában a nagyhatalmú angyalt és behódol. Jana és Kathleen mély tartalmú beszélgetést folytatnak Kathleen sorsáról.
- Kabbon és Mona sülteket készíttetnek a csapat parancsoláshoz és jó étkekhez szokott tagjainak, illetve Kabbon beszél a holtpolgár-féle szoborról a holmijai áttúrása miatt enyhén bosszús Monának.
- Uther megtalálja a fennisi behatolót Kaets személyében! Kathleen és Kaets.
- Lora beszél Janával majd elindul Jaredért, akit megtalál és medúza-formában hoz vissza Armadára, amely eseménynek többen is szemtanúi lesznek, köztük Kabbon és Mona. ("Valamit cipel. Lelőjem?") Jared nem egészen boldog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése