2010. július 7., szerda

Mérnökök

Jared a feníszi ruhákban sem tünt feníszinek. Hiába a vaskos rasta haj, a tökéletes nyelvtudás. Formára, bőrszinre teljesen elütött tőlük. A kis téren, mit egyik oldalon még egy csatorna is szűkített lassan alkotóelemire bomlott a pisztolygolyó formájú hajó. A darabjai, szegecsektől a műszereken át a nagy íves lemezborításig minden, takaros rendben kupacolva vagy dobozolva várta az új rendeltetését. A bontás hangjai blevesztek a feníszi mindennapok hangos sodrásába. A rögtönzött sátor és a két kényelmes karosszék vlt minden kényelem. Lora mégis olyan boldogsággal töltötte a napokat itt, mint ki nászútját tölti Velencében.
Jared és Lora a rögtönzött munkaasztal fölé hajolva dolgozott. Ketejük között a papírokon bontakozott ki az új hajó terve. Lora huszonegyedik századi emlékeiből, Jared mérnöki tudásából és a régi hajó darabjaiból fog testet ölteni pár nap alatt a hajó, amivel elindulhatnak a Világseb felé.


3 megjegyzés:

  1. időnként idejövök és megnézem. nagyon klassz :)

    VálaszTörlés
  2. :) Már gondolkodom, hogyan dugjuk el a nyílt tengeren úgy, hogy az Armada ne gyűjtse be. Nem mintha nem építenénk másikat, ha kell, de ne legyen ilyen technológiájuk azért. Ja, és mit teszünk, hogy az Armada minket se gyűjtsön be?

    VálaszTörlés
  3. őőő, esetleg minket is el kéne dugni (ha a gondolatmenetet követem :)

    VálaszTörlés