2010. június 14., hétfő

Csábítás

Ahogy telt az este úgy lettek mind egyre részegebbek. Lora megtanította nekik az árvaházi szaftos dalok egyikét, amit Dante le is fordított shatterrel majd feníszire. Rövidesen a hat férfi és Lora nagy hanggal énekelték egymás kultúrájának sikamlós dalait. Pjotr megnedvesett szemmel kezdett bele a szebb orosz kocsmadalokba, és jutott el alig egy óra alatt  a Leningrad kalasnyikovjáig. Végül a kis téren énekelt és táncolt kalinkát a feníszi srácokkal. Ahogy teltek az órák úgy gyűltek köréjük a fiatalok és terjedt a jókedv és a kalinka a csatorna szűk partjain.
Mona asztalánál Lora maradt és Lii, a lelkes és igen inponáló tengerészgyalogos. Hosszan beszélgettek a helyi szokásokról, és Mona maga is észrevette, hogy a szabad a csók felkiálltás is az év minden napján jelmondat, és éppúgy csókolózhat bárkivel a házas is, nem csak a hajadon. Amikor azonban észre vette a lelkesen szopó lányt a csatorna partján egy cölöpnek dőlő srác előtt, kissé elámult. Lii odanézett és elvigyorodott.
-Ti honnan tudjátok, hogy kivel jobb, ha nem is csókolhattok meg senkit, csak azt akivel vagytok?
-Nem tudjuk, reméljük. 
-Ó. - Lii nevetett.
-Ez itt folyamatos versengés, nem? Minden nap jól kell teljesítened, különben lecserélnek, nem?
-Hát... Lii elgondolkodott... igen, lehet. De ez nem baj.
-Hát... - Mona belegondolt milyen érzés lenne, ha nem bízhatna meg Pjotrban. Aztán szemével megkereste az oroszt és egészen meghökkent. Pjotr a kis tánctéren feküdt, felette három lány. Kettő felsőtestét nyalta, simogatta, a harmadik a nadrágjában nyúlkált. Pjotr szétvetett karokkal hagyta, hogy kényeztessék. Mona felháborodott, de sokat nem töprenghetett, mert Lii keze finoman cirógatta  tarkóját, bele bele kalandozva sűrű haja erdejébe. Mona borzongott. Lii figyelte a reakcióit.
-Ha Pjotrnak lehet, akkor nekem is? - próbált észnél maradni Mona, de a sejtjei reagáltak. Lii keze olyan finom volt, olyan gyengéd és pont jókor és jó helyen határozott, amilyen egy simogatáson nevelkedő kultúrában egy felnőtté csak lehet. Mona lehúnyta a szemét és tudta, hogy Lii puha ajkai meg fognak érkezni a szájára. Liisimogatta a nyakát, aztán a vállát cirógatta. Másik keze Mona hatalmas ruhakölteményének szoknyája alá törekedett sikeresen. Érintése nyomán a varrás elengedett és megnyílt a szoknya, mint egy színházi függöny, felfedve Mona harisnyátlan hófehér combjait.Lii kezei értőn simogatták a bugyin keresztül Mona szeméremdombját, míg ajkait Lii ajkai kényeztették.
Lii hagyta a bugyit és kezet válltott. Most ez a keze simogatta Mona nyakát és arcát, míg a másik kezével a ruha hátát bontotta ki. a fűző pattanva engedett és Mona önkéntelenül is fellélegzett amikor a szorítás elmúlt. Mellei felszabadultak a szorításból és lelkesen púposodtak élvezetet várva. Lii mosolygott és újra csókoltas Monát. Most már a füle környékét is és végiga  nyakát. Keze becsusszant a melleihez és finoman kezdték simogatni, kényeztetni a bimbókat. Mona nyögött és mélyen beszívta Lii nyelvét. Mostanáig bírta tartóztatni magát, de ekkor elszabadultak az ösztönei és megfogta az erős fiatal férfi hasát. a keze a könnyű nadrágot megemelő meredő péniszbe ütközött. Kellemes méretekről jelentett a nadrág, és Mona rá is markolt.
Lii aprót mozdult csak, hogy a farka kiugorhasson a nadrág rejtett résén Mona kezébe. Nagy volt, forró és kemény. Mona az érintéstől annyira benedvesedett, hogy ki kellett nyissa a szemét. Látni akarta amit markol. Lii megfogta a csuklóját és felemelte Mona kezét. széles mozdulattal végignyalta a lány tenyerét és úgy vezette vissza a farkára. Mona elkezdte huzogatni, miközben újra lehúnyta a szemét és hagyta, hogy Lii nyelve körbesimogassa az ajkait.
Hamarosan újra megérezte Lii ujjait az ágyékán. A kéz finoman félrehúzta a bugyit és selymesen, gyengéden kezdte simogatni Monát. Majd ahogy megérezte az egyre lucskosabb punci hivogatását két ujj be is csusszant a nyílásba. Lii nem finomkodott tovább. Keményen, de óvatosan elkedte ujjal baszni Monát, aki hevesebben reagált, mint szeretett volna. Hiába. Ha egy olyan férfival kerül össze egy nő, aki többezer alkalommal elégítette ki kedvesét az ujjával, az nyomot hagy a technikán. Mona nyitott könyv volt Liinek. Úgy játszott rajta, mint egy hangszeren. mona élvezett, sorban, egymás után hatszor. reszketett és nyögött és odaborult. Végül már kegyelmet kért és lihegve igyekezett távolabb Lii kezétől. A fiú farka töretlenül meredezett közöttük, többnyire Mona szorításában. Lii türelme is fogytán volt. Mikor Mona már alig tudott ülve maradni ő felállt, és ahogy remélte, Mona automatikusan bekapta az elétárt síma farkat. nem kellett hosszan dolgozzon rajta. Lii ekkorra már annyira felizgult, hogy a lány nyelvének forrósága elég volt neki, hogy elélvezzen. Sűrű magja hosszan spriccelt Mona szájába. Lii nyögött, de nem vette ki a farkát Mona szájából még pár másodpercig. Végül visszazöttyent mellé és visszacsomagolta férfiasságát a trükkös feníszi nadrágba.
-Nos, kiasszony, most már tudod, milyen velem. Van mivel összehasonlítsd az embered.
-Van. - Gondolta Mona. - Bár Pjotrnak ne lenne...

2 megjegyzés:

  1. Elég bővérű társaság a feníszi, lassan nem találom furcsának az ikerpárt sem. :) De elég gyorsan beépülhetünk így :)

    VálaszTörlés