2010. október 17., vasárnap

Kronológia 32.

- Lora pár hét "szabadságot" vesz ki az emberlétből, nagyon megviselte a Baisttel és Jareddel párhuzamosan fenntartott kapcsolata
- megérkezés Fennisbe, Lora csatlakozik
- a San Marcón a Remény jön felénk és elvezet a Kertjébe, ahol már vár minket rajta kívül a Padre, a Csillag, a templomvárosok patrónusa, és a városkapitány. a Padre mint szószóló elmondja h forrón ajánlott elfogadni az új küldetéseket... beadjuk a derekunkat, még Pjotr sem anyázik hangosan.
- feladataink személy szerint alakulnak:
Jared és Dante: Fennis kirajzását segítik elő, egyrészt hajóépítéssel, másrészt területfoglalással - a határidő 15-20 év.
Lora: teszi amit jónak lát, ez nagy valószínűséggel Jared segítése lesz tervekkel (lásd hatszögletű lakóegységek) és az építésben. angyali feladatként a Pokolba levilágító emberi tettek vetületét kapja meg.
Anton: visszahelyezik kapitányi rangjába és természetesen Fennist fogja szolgálni
Kabbon és Uther: kereskedelmi kapcsolatokat épít ki Fennis számára és kialakítja a varázstárgy-piacot, amelyről a Gengris-holmikat megkísérlik kiszorítani.
Mona és Pjotr: krónikási feladatot kapnak, majd a kialakított történetek terjesztését a testvérvárosokban.
- a Padre elköszön tőlünk és a könnyes búcsú után magával viszi Kathleent.
- fon Amber úr háza, viszontlátás - Laurie és a katatón Neelo is itt van. Keatsből nemzeti hős lett, 'Davaj' népének egy életrevaló példánya a városban tartózkodik :)
- kapcsolati egyeztetések Lora-Jared, Mona-Pjotr, Mona-Laurie között.
- Lora utánamegy Neelo lelkének, aki rossz irányba tart a Pokol felé. fon Amber és Mona biztosítókötél, amíg Lora kihozza Neelot. a lány talán elkezd lassan magához térni.
- közös álom: vagyunk valahol, a Remény fénye süt le ránk messziről. Kathleen kitör közülünk és a Fény felé tör, miközben lefoszlik róla minden, csak egy fénymag marad. mindaz, ami belőle hátramarad, csillagporrá válik és ránk hullva növekedni segít minket.
- mindenki megkezdi a feladatok elvégzését. nincs hova kapkodni, az élet szép :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése